Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dvojnásobná radosť hviezdy z Teórie veľkého tresku: Oženil sa a má už druhé dieťa!

Johnny Galecki Zobraziť galériu (2)
Johnny Galecki (Zdroj: CBS Television)

LOS ANGELES - Prežíva úžasné obdobie. Hviezda obľúbeného seriálu Teória veľkého tresku - Johnny Galecki (48) v najnovšom rozhovore priznal, že sa mu nedávno narodilo druhé dieťa. Okrem toho však stihol herec aj tajnú svadbu. Za ženu si zobral svoju krásnu partnerku Morgan.

Známy herec sa preslávil hlavne vďaka úlohe Leonarda v seriáli Teória veľkého tresku. Ten sa vysielal od roku 2007 a počas 12-tich sezón si ho zamilovali diváci po celom svete. Momentálne však Galecki prežíva krásne rodinné obdobie. 

Galéria: Hviezdy seriálu Teória veľkého tresku kedysi a dnes

Aj napriek tomu, že o svojom súkromí hovorí len málokedy, v rozhovore pre magazín Architectural Digest urobil výnimku. Svojim fanúšikom v ňom pripravil poriadne prekvapenie, keďže povedal, že sa mu v poslednom období poriadne zmenil život. 

Galecki potvrdil, že sa stal po druhýkrát otcom. Dcéru Oonu mu porodila jeho partnerka Morgan, ktorá sa však medzi časom stala jeho manželkou. Dátum ani jednej z týchto veľkých udalostí umelec nepotvrdil. Dvojica pre magazín pózovala aj s hercovým prvorodeným synom Averym (4), ktorého má z predchádzajúceho vzťahu.

Viac o téme: Johnny Galecki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu