Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mladučká Slovenka (13) na červenom koberci Grammy: Zatienila aj svetové hviezdy!

Sarah C Zobraziť galériu (6)
Sarah C (Zdroj: Instagram Sarah C)

LOS ANGELES - Uplynulý víkend patril odovzdávaniu prestížnych hudobných cien Grammy Awards. Po červenom koberci sa prešli všetky najdôležitejšie mená svetovej hudobnej scény... A medzi nimi sa ocitla aj mladučká Slovenka Sarah Caroline Ondriáš (13) alias Sarah C. Aha, svojou vizážou zatienila aj najväčšie hviezdy!

13-ročná Bratislavčanka Sarah C je talentovanou speváčkou, o ktorej ešte budeme počuť. Svoj hudobný sen si plní aj za veľkou mlákou, kde nedávno predstavila svoj nový hit Careful v produkcii s uznávaným producentom a manažérom Mannym Mirajesom. A práve on mladú Slovensku pozval na prestížnu promi akciu. 

V nedeľu večer sa v Los Angeles odovzdávali hudobné ceny Grammy Awards a po červenom koberci sa prešla aj Sarah C. Medzi najväčšími hviezdami hudobnej scény zažiarila v bielej róbe od slovenskej návrhárky Michaely Ľuptákovej a svojim výzorom zatienila aj také mená ako Beyoncé či Miley Cyrus. Veď pozrite sami!

Mladučká Slovenka (13) na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Sarah C)

Mladučká Slovenka (13) na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Sarah C)

O svoje pocity sa mladá umelkyňa podelila s polucháčmi Fun Radia. „Je tu úžasne, som z toho paf. Stále tomu neviem uveriť. Úžasný pocit,” zverila sa talentovaná Sarah C, ktorá na tento zážitok rozhodne nikdy nezabudne. 

Viac o téme: GrammyGrammy AwardsGrammy Awards 2024Sarah C
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu