Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovský žiaľ Melanie Trump: Prišla o milovanú mamu (†78)!

Donald Trump, Melania Trump Zobraziť galériu (5)
Donald Trump, Melania Trump (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Oznámila veľmi smutnú správu. Bývalá prvá dáma USA Melanie Trump (53) prišla o svoju mamu Amaliju, ktorá zomrela vo veku 78 rokov. Okrem nej sa s ňou prostredníctvom sociálnych sietí rozlúčil aj plavovláskin manžel Donald Trump (77).

Počas sviatkov si množstvo fanúšikov všimlo, že Donald Trump netrávil sviatky s manželkou Melaniou. Bývalý prezident USA neskôr potvrdil, že bola so svojou mamou, ktorá mala vážne zdravotné problémy. 

Donald Trump, Melania Trump
Zobraziť galériu (5)
Donald Trump, Melania Trump  (Zdroj: SITA)

Počas dnešného dňa musela oznámiť na sociálnych sieťach veľmi smutnú správu. Melania totiž na svojom profile na Twitteri zverejnila, že jej matka zomrela. Okrem toho opísala to, akou výnimočnou ženou bola.

Amalija Knavs
Zobraziť galériu (5)
Amalija Knavs  (Zdroj: SITA)

„S hlbokým zármutkom musím oznámiť smrť mojej milovanej mamy Amalije. Amalija Knavs bola silná žena, ktorej nechýbala milosť a hodnoty. Bola oddaná svojmu manželovi, dcéram, starým rodičom a vnukom. Bude nám nepredstaviteľne chýbať a budeme sa snažiť uctiť si jej odkaz," napísala Melanie.

„Pre celú našu rodinu je táto noc veľmi smutnou. Matka Melanie odišla na krásne miesto do neba. Bola to úžasná žena a bude nám veľmi chýbať," napísal Donald Trump.

Viac o téme: Donald TrumpMelania Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu