Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tragická SMRŤ herca z Kobry 11 a jeho dvoch dcér: Prvé vyjadrenie rodiny... TOTO sa stalo!

Christian Oliver s manželkou a dcérami na foto z roku 2015. Zobraziť galériu (2)
Christian Oliver s manželkou a dcérami na foto z roku 2015. (Zdroj: profimedia.sk)

SVÄTÝ VINCENT - V piatok obletela svet správa o tragickej smrti herca Christiana OIivera a jeho dvoch malých dcér. Zomreli po páde malého športového lietadla. Prvé informácie hovorili o tom, že boli na vyhliadkovom lete... Rodina aktuálne vydala prvé vyhlásenie. A objasnili, čo sa stalo!

Herec, ktorého slovenskí diváci môžu poznať zo seriálu Kobra 11, zomrel kúsok od ostrova Svätý Vincent po páde malého športového lietadla. Spolu s ním sa na palube nachádzali aj jeho dve dcéry vo veku 10 a 12 rokov a pilot. Nikto z nich nehodu neprežil. Prvotné informácie hovorili o tom, že si rodinka chcela užiť vyhliadkový let...

Pozostalí aktuálne vydali prvé vyhlásenie, v ktorom však uvádzajú, že sa vracali z dovolenky domov. „Sme hlboko zarmútení tragickou leteckou nehodou zo 4. januára 2024, ktorá si vyžiadala životy našich milovaných rodinných príslušníkov. Naše dievčatka Madita (12) a Annika (10) sa spolu s otcom Christianom vracali z dovolenky v Karibiku a jednomotorové lietadlo, ktorým cestovali, malo problémy s motorom a spadlo do oceánu. Všetci štyria cestujúci bohužiaľ neprežili,“ píše sa vo vyhlásení, ktoré vydala rodina hercovej exmanželky prostredníctvom jej firmy. 

„Hlboké puto, nákazlivý smiech a dobrodružný duch, ktorý Madita a Annika zdielali, budú v našich srdciach hlboko chýbať. Christian po sebe zanechal exmanželku Jessiku, svojich rodičov a sestru žijúcu v Nemecku. Jeho stratu hlboko pocítia všetci, ktorí ho poznali,“ písalo sa ďalej vo vyjadrení. 

Viac o téme: Kobra 11Christian Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu