Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise? Aha, koho spolu načapali paparazzi!

Zobraziť galériu (6)

NEW YORK - Čo medzi nimi je?! Túto otázku si pri pohľade na zábery bulvárnych fotografov kladú asi mnohí. Paparazzom sa totiž v newyorských uliciach podarilo spolu nafotiť komika Chrisa Rocka (58) a sexicu Amber Rose (40).

Nevedno, aký je medzi nimi vzťah, isté však je, že sa v spoločnosti toho druhého cítia veľmi dobre. Potvrdzuje to pohľad na ich usmiate tváre. Dvojica spolu strávila istý čas v uliciach, potom sa presunuli do komikovho apartmánu. Na otázky týkajúce sa ich prípadného romániku sa zatiaľ nevyjadrili. 

 

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zahraničné médiá špekulujú o tom, že by sa v šoubiznise rodil nový párik. Amber, ktorá sa živí pôsobením na platforme Only Fans, v minulosti randila s Kanye Westom a umelcami Machine Gun Kelly, 21 Savage, či Wiz Khliafa. S tým má 9-ročného syna Sebastiana. Jej posledným verejne známym partnerom bol Alexander “AE” Edwards, ktorý aktuálne tvorí pár s hviezdnou Cher. Dvojica má spolu syna Slasha. 

Chris Rock má za sebou nevydarené manželstvo s Malaak Compton-Rock, ktoré trvalo 20 rokov. Naposledy randil s Lake Bell, s ktorou sa ale nedávno rozišli. 

Viac o téme: Amber RoseChrisa Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu