Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krásna Selena Gomez potvrdila NOVÉHO FRAJERA: Tajila ho pol roka!

Selena Gomez Zobraziť galériu (5)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je šťastná a zamilovaná! Selena Gomez (31) prostredníctvom sociálnej siete Instagram, oznámila svojim followerom, že je vo vzťahu. Jej novým frajerom je hudobný producent Benny Blanco (35), s ktorým v tajnosti randia už šesť mesiacov.

Krásna tmavovláska na príbehoch zverejnila fotku, na ktorej sa túli k istému mužovi. Jeho tvár na fotke neukázala. Viac o svojej láske prezradila na Instagramovej stránke Popfactions, kde sa objavila správa o tom, že jej frajerom je práve producent Benny Blanco. 

Touto fotkou Selena Gomez potvrdila, že je zamilovaná.
Zobraziť galériu (5)
Touto fotkou Selena Gomez potvrdila, že je zamilovaná.  (Zdroj: Instagram/selenagomez)

Selena pod spomínaným príspevkom reagovala na vybrané komentáre a otázky. Okrem iného prezradila, že sú spolu 6 mesiacov. „Je pre mňa všetkým. Je tým najlepším, čo sa mi stalo. Správa sa ku mne ako doposiaľ žiadny iný človek na tejto planéte,” uviedla napríklad umelkyňa. 

Zaujímavé je, že Benny sa v minulosti kamarátil a spolupracoval napríklad aj s jej bývalým frajerom Justinom Bieberom. Selena a Benny v roku 2021 spolupracovali na skladbe I Can’t Get Enough a od vtedy si boli blízki. Pred pol rokom sa z ich priateľstva vykľula láska. 

Keď Selena Gomez oslavovala svoje 31. narodeniny, Benny Blanco bol po jej boku. Nikto ale netušil, že vlastne tvoria pár.
Zobraziť galériu (5)
Keď Selena Gomez oslavovala svoje 31. narodeniny, Benny Blanco bol po jej boku. Nikto ale netušil, že vlastne tvoria pár.  (Zdroj: Instagram/selenagomez)

Viac o téme: Selena GomezBenny Blanco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu