Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

TRAPAS oscarovej herečky: Zradil ju outfit... Jej reakcia valcuje internet!

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Jennifer Lawrence (33) si veľkú časť fanúšikov získala svojou autentickosťou, ktorú najnovšie predviedla v New Yorku. Tam sa zúčastnila odhalenia vianočnej výzdoby, ktorú organizoval módny dom Dior. Počas toho, ako začínala svoju slávnostnú reč, ju však zradil outfit a jej reakcie baví internet.

Jennifer Lawrence sa momentálne radí medzi najlepšie zarábajúce herečky na svete a počas svojej kariéry sa objavila vo viacerých známych počinoch. Väčšina fanúšikov si ju pamätá vďaka filmovej sérii Hry o život, avšak svoj najväčší úspech zažila vo filme Terapia láskou, za ktorý získala Oscara. 

Viac ako jej víťazstvo si však mnohí pamätajú jej pád, ktorý prišiel pred tým, ako si sošku prebrala. Podobných trapasov si však zažila sympatická herečka už viacero a jeden podobný sa jej podaril aj počas tohto pondelka. 

Jennifer Lawrence
Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lawrence  (Zdroj: SITA)

Už dlhšiu dobu je totiž jednou z tvárí módneho domu Dior a tak sa zúčastnila odhalenia vianočnej výzdoby v New Yorku po boku šéfky tejto značky Delphine Arnault. Na sebe mala samozrejme outfit z dielne Dior, ktorý ju však počas slávnostného príhovoru zradil. 

Keď sa chcela priblížiť k mikrofónu, tak jej povolil opasok, čo herečku poriadne zaskočilo. Jej prekvapený výraz však pobavil množstvo fanúšikov, pretože video sa okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami a zaradilo sa medzi ďalšie vtipné momenty, o ktoré sa Lawrence postarala.

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu