Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prominentný párik je ľuďom na smiech: Sú ako mimozemšťania z planéty Botox!

Nicole Kidman a Keith Urban Zobraziť galériu (5)
Nicole Kidman a Keith Urban (Zdroj: profimedia.sk)

NASHVILLE - Tak trošku to prehnali! To si pri pohľade na aktuálne zábery herečky Nicole Kidman (56) a jej manžela - speváka a hudobníka Ketiha Urbana (56) povedali asi mnohí. Niektorí si však pri pohľade na to, ako prominentný párik bojuje s pribúdajúcimi rokmi, neodpustili výsmešné komentáre!

Pred pár dňami sa konalo udeľovanie cien CMA Awards, na ktorých býva stálym hosťom aj úspešný country spevák Keith Ubran a jeho nemenej slávna manželka Nicole Kidman. Inak tomu nebolo ani teraz, keď sa konal 57. ročík podujatia.

Dvojica si už tradične dala záležať na svojich outfitoch i úprave zovňajšku. A hoci herečka chcela zrejme upriamiť pozornosť na svoju tip-top postavičku a spevák na svoje poriadne bizarné topánky, pohľady väčšiny prítomných smerovali zrejme na ich tváre. 

Nicole Kidman a Keith Urban
Zobraziť galériu (5)
Nicole Kidman a Keith Urban  (Zdroj: profimedia.sk)

Tie ľudia vo veľkom komentovali na sociálnych sieťach aj na weboch zahraničných médií. „Prídu mi ako mimozemšťania z planéty Botox. A taká pekná žena to bola,” znie jeden z komentárov pod článkom na Daily Mail. „Je vidno, že majú rovnakého plastického chirurga. Škoda len, že vyzerajú ako z múzea voskových figurín,” pridal sa ďalší z radov kritikov. Slávny párik si však z týchto poznámok ťažkú hlavu rozhodne nerobí. Vy máte aký názor? Preháňajú to s omladzujúcimi procedúrami, alebo je to u nich ešte v norme? 

Prominentný párik je ľuďom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Nicole Kidman a Keith Urban
Zobraziť galériu (5)
Nicole Kidman a Keith Urban  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nicole KidmanKeith Urban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu