Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny herec žiari šťastím: Svoju nádhernú priateľku požiadal o ruku!

Channing Tatum Zobraziť galériu (2)
Channing Tatum (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že svet šoubiznisu čaká ďalšia celebritná svadba. Podľa zahraničných médií totiž americký herec Channing Tatum (43) požiadal svoju partnerku - speváčku Zoë Kravitz (34) o ruku.

Dvojica sa stretla po prvýkrát v roku 2021 a odvtedy sa okolo Tatuma a Kravitz točili viaceré špekulácie. Viac ako rok držali svoj vzťah v tajnosti, avšak následne sa začali spoločne objavovať aj na verejnosti.

Párik však o svojom vzťahu hovorí len veľmi málo a takisto sa nechvália spoločnými fotkami na sociálnych sieťach. Obaja sú však úspešní umelci a kým Tatuma poznajú fanúšikovia napríklad z filmovej série Magic Mike, jeho partnerka sa okrem herectva presadila aj v hudobnom priemysle. Kravitz talent zrejme zdedila po svojom slávnom otcovi, ktorým je americký spevák Lenny Kravitz.

Najnovšie správy však hovoria o tom, že sa dvojica rozhodla posunúť svoj vzťah na novú úroveň. Magazín Entertainment Tonightg totiž informoval o tom, že je známy párik zasnúbený a po dvojročnej známosti ich čakajú prípravy ich svadobného dňa.

Zoe Kravitz
Zobraziť galériu (2)
Zoe Kravitz  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Channing TatumZoë Kravitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu