Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dcéra Kurta Cobaina (†27) prežíva krásne chvíle: TAJNÁ SVADBA... Z tohto detailu by mal jej otec obrovskú radosť!

Frances Bean Cobain Zobraziť galériu (3)
Frances Bean Cobain (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Dcéra legendárneho hudobníka Kurta Cobaina (†27) - Frances Bean Cobain (31) povedala áno svojmu partnerovi Rileymu Hawkovi (30). Výnimočnosť celej svadbe dodal aj oddávajúci - legendárny spevák Michael Stipe (63), ktorý bol veľmi dobrým priateľom Cobaina.

Pre dcéru hudobnej ikony ide už o druhé manželstvo, do ktorého vstúpila. Medzi rokmi 2014 a 2017 bola totiž vydatá za speváka Isaiha Silvu. Začiatkom minulého roka však potvrdila, že tvorí pár so skateboardistom Rileym Hawkom. 

Tento párik si však svoje súkromie necháva pre seba a tak bolo tajomstvom aj to, v akej fáze sa ich vzťah nachádza. Ako sa však zdá, dvojica to myslí naozaj vážne a začiatkom tohto mesiaca si dokonca povedali svoje áno.

Frances Bean Cobain a Riley Hawk
Zobraziť galériu (3)
Frances Bean Cobain a Riley Hawk  (Zdroj: Instagram)

O tejto krásnej novinke informoval magazín TMZ, ktorému sa podarilo získať aj sobášny list. Podľa neho mali Frances a Riley aj špeciálneho oddávajúceho. Tým bola hudobná legenda Michael Stipe, ktorý sa preslávil ako spevák dnes už neexistujúcej kapely R.E.M. Okrem toho však bol aj veľmi dobrým priateľom Cobaina, ktorý by tak mal zo svadby svojej dcéry o to väčšiu radosť.

Miichael Stipe
Zobraziť galériu (3)
Miichael Stipe  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Frances Bean Cobain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu