Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známy moderátor pobúril verejnosť: Sexistické reči v priamom prenose... Takto na ŠKANDÁL reaguje televízia!

(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - So svojimi vyjadreniami to poriadne prehnal. Bývalý herec a moderátor Laurence Fox (45) počas tohto týždňa v živom vysielaní hrubo urazil politickú novinárku Avu Evans. V relácii televízie GB News jej adresoval niekoľko sexistických poznámok a za svoje vyjadrenia sa následne odmietol ospravedlniť.

Laurence Fox sa objavil v rozhovore s moderátorom Danom Woottonom, ktorý má v televízii GB News vlastný program. Počas debaty prišla aj reč na novinárku Avu Evans a jej vyjadrenia o mužskej psychike. Foxova reakcia však prešla do osobnej roviny a moderátorku urazil poriadne ostrými vyjadreniami, ktoré pobúrili britskú verejnosť.

„Ukážte mi jedného muža so sebaúctou, ktorý by s ňou vliezol do postele. Potrebujeme silné, mocné a úžasné ženy, ktoré majú dobré názory. Nepotrebujeme tento druh feministiek. Sú úbohé a trápne. Kto by chcel mať sex s niečim takým? Prepáčte, ale je to pravda," povedal herec.

K celej situácii sa na sociálnej sieti Twitter vyjadrila aj samotná Evans. Tá zdieľala video rozhovoru, ku ktorému napísala: „Naozaj mal práve Laurence Fox na GB News reč o tom, prečo by so mnou muži nechceli spať?" napísala Evans, ktorá v komentároch uviedla aj to, že jej bolo z tohto rozhovoru fyzicky zle.

Reakcie na seba nenechali dlho čakať a britská rada pre vysielanie dostala množstvo sťažností na Foxove slová. Televízia ho včera vyzvala, aby sa ospravedlnil, čo odmietol. Predstavitelia GB News následne jedného zo svojich najdlhšie slúžiacich moderátora suspendovali.

 

Viac o téme: Laurence Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu