Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Božskú Barbie nafotili v plavkách: Pozrite sa na tie výstavné krivky!

 Margot Robbie Zobraziť galériu (7)
Margot Robbie (Zdroj: SITA)

GRÉCKO - Keď sa v súčasnosti povie Barbie, mnohí si hneď vybavia krásnu Margot Robbie (33), ktorá vo filme Barbie stvárnila ústrednú postavu. Kdekoľvek sa herečka v uplynulých týždňoch zjavila, vzhľadom pripomínala ikonickú bábiku z plastu. Aktuálne si blondínka užíva zaslúžený oddych, avšak zvedavým paparazzom sa nevyhla.

Grécko je obľúbenou dovolenkovou destináciou aj medzi mnohými celebritami. Chvíle voľna tam aktuálne trávi aj slávna austrálska herečka Margot Robbie. Spoločnosť jej pochopiteľne robí jej manžel Tom Ackerley, s ktorým sú svoji od roku 2016. 

Prominentný párik sa nevyhol pozornosti bulvárnych fotografov, ktorí si dvojicu s nadšením fotili. Podarilo sa im zachytiť ich pri nežných objatiach a bozkoch. Za zmienku ale stoja aj zábery krásnej Margot v plavkách. 

Margot Robbie
Zobraziť galériu (7)
Margot Robbie  (Zdroj: profimedia.sk)

Margot Robbie
Zobraziť galériu (7)
Margot Robbie  (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je žiadnym tajomstvom, že herečka sa udržiava v skvelej kondícii a odmenou jej je priam výstavná postavička, na ktorej by ste len márne hľadali nejaké nedostatky. A kým pohľad na jej krivky mnohých mužov poteší pre ženské fanúšičky môže byť vzorom a inšpiráciou. Čo poviete?!

Viac o téme: Margot Robbie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu