Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dcéry hviezdnej Nicole Kidman rastú do krásy: Aha, toto majú po slávnej mame!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (6)
Nicole Kidman (Zdroj: Profimedia/AdMedia)

SYDNEY - Ešte o nich budeme počuť! Slávna herečka Nicole Kidman (56) svoje dcéry svetu príliš neukazuje. Pred pár dňami na ňu však na letisku natrafili paparazzi a spoločnosť jej robili práve Sunday (15) a Faith (12).

Nicole Kidman pozná celý svet ako slávnu a úspešnú herečku. Popri kariére sa vždy venovala aj rodine. S bývalým manželom Tomom Cruisom mala dve adoptované deti - Bellu a Connora. Aký má s nimi momentálne vzťah, nevedno. 

Herečka našla svoje šťastie po boku hudobníka Keitha Urbana. S ním má dve dospievajúce dcéry - Sunday a Faith. Tie sa hviezdnej dvojici ozaj vydarili. Ako dokazujú aj najnovšie paparazzi zábery, obe sú vysoké a štíhle ako ich slávna mama. 

Bulvárnym fotografom sa Nicole s dcérami podarilo nafotiť na letisku v Sydney, keď sa vracali do USA, kde žijú. V Austrálii trávi prominentná família dosť času, keďže tam žiju ich príbuzní a dievčatá sa tam podľa jej slov cítia veľmi dobre. 


Máte v rodine malého oslávenca alebo čerstvý prírastok? Ponúkame Vám skvelú príležitosť ako im originálne zagratulovať!

Stačí poslať fotku a krátky text s gratuláciou na blahozelame@spuntik.sk a následne bude Vaše jedinečné prianie aj s fotografiou zverejnené na webe Špuntík.sk.


Nicole Kidman s milovanými dcérami.
Zobraziť galériu (6)
Nicole Kidman s milovanými dcérami.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Nicole Kidman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu