Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známa herečka v uliciach prekvapila: Vkus má príšerný, ale... Wau! Pozrite na to brucho

Katie Holmes Zobraziť galériu (7)
Katie Holmes (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Drina sa vypláca! A to vie hádam každý, kto dbá o svoje zdravie a postavu. Zdravý životný štýl preferuje aj herečka Katie Holmes (44). Tá síce módnym vkusom neohúri, ale pri pohľade na jej vypracované brucho... Klobúk dole!

Kedykoľvek sa Katie Holmes objaví v spoločnosti a na červenom koberci, nielen módnych kritikov chytajú infarktové stavy. S módou si táto herečka jednoducho nerozumie a jej čudesné kombinácie i zvláštne outfity sú toho dôkazom. 

Pred pár dňami si vyšla exmanželka Toma Cruisa do ulíc a treba uznať, že vyzerala dobre. Na sebe mala zelené tepláky, ktoré doplnila podprsenkovým topom. Tento úsporný kúsok si brunetka môže smelo dovoliť. Pod tričkom skrýva totiž ploché brucho, ktoré jej môžu závidieť aj mnohé mladšie ženy. 

Katie Holmes
Zobraziť galériu (7)
Katie Holmes  (Zdroj: profimedia.sk)

Holmes sa v rozhovoroch netají tým, že štíhlu postavičku nemá zadarmo. Ako v rozhovore pre magazín Shape prezradila, druh cvičenia potrebuje obmieňať, lebo sa nerada nudí. „Mám rada spinning, box, jogu a občas si dávam aj hodiny tanca,” uviedla herečka. Občas jej robí spoločnosť aj jej dcéra Suri. „Máme už také svoje rutiny, ale do ničoho ju nenútim,” dodala Katie.

Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu