Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca PREMENA známej herečky: Och! Spozná ju len málokto

Helen Mirren Zobraziť galériu (5)
Helen Mirren (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prešla výraznou zmenou! Hoci Helen Mirren práve dnes slávi 78. narodeniny, pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Stále sa udržiava v skvelej kondícii, miluje mladistvé outfity a kdekoľvek sa zjaví, vždy svojím šarmom všetkých ohúri. V médiách sa ale aktuálne objavili nové zábery, na ktorých ju jednoducho nespoznáte.

Helen Mirren je šarmantná dáma a uznávaná herečka, ktorá predviedla svoj talent vo viacerých úspešných počinoch. Jednou z noviniek, v ktorej stvárnila ústrednú postavu, je film Golda. Ako už napovedá názov, herečka sa zmenila na ikonickú a vplyvnú politickú líderku 20. storočia - Goldu Meir, ktorá bola premiérkou Izraela. 

Kvôli tejto úlohe prešla Helen zmenou svojho zovňajšku. Na tvári jej pribudli vrásky, pred kamerami nosila parochňu šedivých vlasov a mala výrazne zafarbené obočie. Štýl obliekania izraelskej premiérky tiež nie je to, čo by bolo blízke slávnej herečke. 

VIDEO: Trailer k filmu Golda. 

„Golda Meir bola impozantná, nekompromisná a silná líderka. Je pre mňa veľkou výzvou stvárniť ju v najťažších časoch jej mimoriadneho života,” povedala na margo tejto úlohy šarmantná Helen. Režisér počinu Guy Nattive sa netají tým, že talent Helen Mirren obdivuje už roky. S jej stvárnením mocnej ženy Izraela bol podľa vlastných slov nadmieru spokojný. 

Viac o téme: Helen MirrenGolda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu