Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známy spevák má čo vysvetľovať: Bývalej priateľke sa vyhrážal smrťou a... Preboha, toto muselo byť hrozné!

Shy Glizzy Zobraziť galériu (2)
Shy Glizzy (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Známy americký spevák a rapper Shy Glizzy (30) má momentálne vážne problémy so zákonom. Jeho bývalá priateľka ho totiž obvinila z toho, že sa jej mal vyhrážať zabitím. Okrem toho ju mal po rozchode prenasledovať a dokonca sa ju počas jazdy pokúsil autom vytlačiť z cesty.

Shy Glizzy je známy hlavne fanúšikom rappu. Tento umelec má totiž na svojom konte viaceré úspešné piesne, ako je napríklad Like That, Rounds či Take Me Away a na YouTube má viac ako pol milióna sledovateľov.

Momentálne sa však dostal do problémov so zákonom. Jeho bývalá priateľka Amaya Colon totiž požiadala súd o zákaz priblíženia. Ako dôvod uviedla, že sa jej mal umelec vyhrážať tým, že zabije ju a aj jej matku.

Tieto informácie priniesol magazín TMZ, ktorému sa podarilo získať súdny spis. Podľa neho sa malo všetko začať vo chvíli, keď sa s ním mala na konci apríla rozísť kvôli tomu, že nedokázal ovládať svoj hnev.

Vyvrcholiť to malo 13. mája. Počas jazdy v aute si všimla, že ju jej bývalý partner sleduje. Keď zastavila na semafore, spevák mal vystúpiť z auta a začať udierať do jej auta strelnou zbraňou. Následne z miesta odišla, ale Glizzy ju prenasledoval aj ďalej a dokonca sa ju pokúšal vytlačiť z cesty, pričom do nej niekoľkokrát vrazil. 

V ten istý deň bol rapper zatknutý. Súd nakoniec žiadosti o zákaz priblíženia vyhovel a takisto svoju bývalu partnerku nemôže kontaktovať a ani zverejňovať jej fotky. Colon sa totiž bála, že by sa jej pokúsil ublížiť aspoň takýmto spôsobom.

Shy Glizzy, Amaya Colon
Zobraziť galériu (2)
Shy Glizzy, Amaya Colon  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Shy Glizzy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu