Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Malý blondiačik z komédie Myšiak Stuart Little po 24 rokoch: Zbavil sa okuliarov a… Fíha, je z neho svalnatý frajer!

Jonathan Lipnicki si zahral napríklad v rodinnom filme Myšiak Stuart Little. Zobraziť galériu (2)
Jonathan Lipnicki si zahral napríklad v rodinnom filme Myšiak Stuart Little. (Zdroj: 1999 Columbia Pictures)

LOS ANGELES - Rodinná komédia Myšiak Stuart Little, v ktorej si rodinka namiesto dieťaťa adoptuje sčítaného hlodavca, bola v 90. rokoch veľkým hitom. Jednu z hlavných postáv si tam zahral Jonathan Lipnicki, ktorý mal v tom čase len 8 rokov. Odvtedy uplynuli viac ako dve desaťročia a malý blondiačik s okuliarmi sa zmenil na nepoznanie. Zbavil sa dioptrií a dnes je z neho svalnatý frajer!

Detský herec Jonathan Lipnicki debutoval v roku 1996 filmom Jerry Maguire, kde si zahral syna Raya herečky Renée Zellweger. Malý okuliarnatý blondiačik zaujal režisérov natoľko, že hneď potom dostal menšiu úlohu v komédii Dr. Dolittle. Slovákom však bude známy najmä z rodinného filmu Myšiak Stuart Little, v ktorom stvárnil jednu z hlavných postáv. 

Malý blondiačik z komédie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: 1999 Columbia Pictures)

Zahral si chlapca, ktorého rodičia adoptujú hovoriacu myš. A hoci medzi svojimi vrtevníkmi mal mnoho fanúšikov, žiadnej väčšej úlohy sa už potom nedočkal. Napriek tomu sa herectvu venuje dodnes. A toho malého okuliarnatého blondiačika už dávno nepripomína. Veď napokon od natáčania Myšiaka Stuarta Littla uplynulo celých 24 rokov. 

Dnes má Jonathan už 2 roky po tridsiatke, zbavil sa okuliarov a je z neho svalnatý frajer. Za svoje vymakané telo určite vďačí brazilskému bojovému umeniu Jiu- Jitsu, ktorému sa venuje a dotiahol to až na čierny pás. Podľa jeho vlastných slov udržiavanie sa v špičkovej fyzickej kondícii mu pomáha lepšie sa sústrediť a byť mentálne silný v drsnom hereckom svete. 

 

Viac o téme: Jonathan Lipnicki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu