Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráľ Karol III. je NAHNEVANÝ a UNAVENÝ: Ďalší vážny KONFLIKT v rodine!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: SITA/AP/Jonathan Brady)

LONDÝN - Už 6. mája bude Británia svedkom veľkolepej korunovácie Karola III. (74). Namiesto posledných príprav však musí nový britský kráľ riešiť jednu rodinnú drámu za druhou. Po tom, ako mu robil v posledných mesiacoch vrásky na čele jeho syn Harry (38), sa teraz dostal do konfliktu s bratom Andrewom (63). Ten sa nechce odsťahovať z honosného sídla, na ktoré si mimochodom robí zálusk ďalší člen rodiny.

Karol III. po svojom nástupe na trón začal vládnuť tvrdou rukou. Takmer okamžite zaviedol viacero zmien, ktoré sa dotkli aj jeho najbližších. Momentálne sa snaží presvedčiť svojho brata Andrewa, aby opustil sídlo vo Windsore.

Kráľ Karol III. je
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Profimedia)

Tomu sa to však vôbec nepáči a podľa zdroja z okolia rodiny ich vzťah nebol nikdy taký zlý, ako teraz. Pre magazín Page Six ďalej uviedol, že na sídlo, v ktorom Andrew žije od roku 2003, si dokonca už robí zálusk iný člen kráľovskej rodiny.

„Andrew nechce odísť, pretože táto nehnuteľnosť je pre rodinu veľmi dôležitá a je to symbol dôležitých členov rodiny. Momentálne by sa veľmi páčila aj Williamovi. Vzťahy medzi kráľom a jeho bratom neboli nikdy také zlé, ako sú teraz. Zmenilo sa to na skutočný boj, čo Karol vôbec nečakal. Z celej situácie je nahnevaný a unavený," povedal zdroj.

Princ William s manželkou Kate a ich deťmi
Zobraziť galériu (10)
Princ William s manželkou Kate a ich deťmi  (Zdroj: SITA)

V snahe presvedčiť Andrewa, aby z honosného sídla odišiel, mu Karol III. ponúkol aj riešenie. Jeho brat by sa mohol nasťahovať do domu, kde pred svojím odchodom do USA bývali Harry a Meghan. Dvojica by sa odtiaľ mala definitívne odsťahovať po korunovácii nového kráľa.

Viac o téme: Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu