Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pre slávnu herečku sú sociálne siete ZLO: Založila si Instagram a potom... Bolo to hrozné!

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (9)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj medzi tými najväčšími hviezdami svetového šoubiznisu sa nájdu také, ktoré sa sociálnym sieťam úplne vyhýbajú. Jednou z nich je napríklad herečka Scarlett Johansson (38). Tá v najnovšom rozhovore priznala, prečo tento svet zďaleka obchádza.

Scarlett Johansson patrí medzi najúspešnejšie herečky svojej generácie. Okrem toho, že bola nominovaná na Oscara, či cenu Grammy, si v minulosti vyslúžila aj titul najlepšie zarábajúcej herečky. A úspechy dosahuje aj napriek tomu, že sa vyhýba sociálnym sieťam, ktoré sú podľa názorov mnohých k popularite celkom potrebné. 

Scarlett Johansson
Zobraziť galériu (9)
Scarlett Johansson  (Zdroj: SITA)

O svojom vzťahu k sociálnym sieťam blondínka porozprávala v poslednej epizóde The Skinny Confidential Him & Her Podcast, kde povedala aj to, že v minulosti si skúsila založiť Instagram. Už po troch dňoch to však oľutovala.

„Nemôžem byť na sociálnych sieťach. Neviem sa s tým vyrovnať. Som ako taká jemná kvetinka. Raz som si založila Instagram, ale vydržala som tam len 3 dni. Strávila som napríklad 20 minút prezeraním si profilu človeka, ktorý pracoval pre môjho kamaráta,” uviedla slávna herečka. „Odrazu som vedela, že má psa, dve dcéry a kde býva. Následne som cítila, že by som sa mala presťahovať do Kalifornie, že by som si mala kúpiť takého istého psa a úplne zmeniť svoj život. Cítila som sa hrozne, pretože som nemohla byť v živote úplne cudzieho človeka," dodala a dala jasne najavo, že to na ňu nemalo práve najlepší vplyv. 

Viac o téme: Scarlett Johansson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu