Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa kráska si poriadne zavarila: Kvôli drogám ju zatkla polícia!

Jessica Michibata Zobraziť galériu (2)
Jessica Michibata (Zdroj: Profimedia)

TOKIO - Lieta v obrovských problémoch! Japonská modelka Jessica Michibata (38) bola počas tohto týždňa zatknutá v hotelovej izbe v Tokiu. Práve tam mal byť totiž poslaný balík, ktorý zadržali colníci. Nachádzať sa v ňom mala extáza. Známa kráska všetky obvinenia poprela.

Jessica Michibata sa okrem modelingu zviditeľnila aj vzťahom s bývalým pilotom F1 a majstrom svetá z roku 2009 - Jensonom Buttonom. V roku 2014 spečatili svoj 6-ročný vzťah svadbou, avšak ich manželstvo nakoniec vydržalo len rok.

Jessica Michibata
Zobraziť galériu (2)
Jessica Michibata  (Zdroj: Profimedia)

Momentálne však kráska rieši vážne problémy so zákonom. Počas tohto týžňa ju totiž zatkla polícia v jej hotelovej izbe v Tokiu. Dôvodom bola zásielka, ktorá bola adresovaná práve na toto miesto. V balíku napokon colníci našli extázu. 

Modelka podľa miestnych médii všetky obvinenia odmietla. K celej veci sa vyjadrila už aj modelingová agentúra Revive, ktorá ju zastupuje. „Ospravedlňujeme za všetky obavy, ktoré vznikli po tom, ako sa objavili správy o Jessice Michibata, ktorá patrí pod našu spoločnosť. V súčasnej dobe ju nemôžeme kontaktovať a zhromažďujeme informácie, ktoré potvrdia, čo sa stalo. Keďže momentálne prebieha vyšetrovanie, nebudeme zverejňovať ďalšie informácie," uviedla agentúra. 

Viac o téme: Jessica Michibata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu