Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna návrhárka šokuje mladistvým vzhľadom: Tá ženská musela vypiť elixír mladosti!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Akoby zastavila čas! Módne kreácie nie sú to jediné, čím dokáže návrhárka Vera Wang ohúriť. Táto talentovaná žena sa totiž môže pochváliť štíhlou postavičkou a mladistvo vyzerajúcou tvárou, ktorú jej môžu mnohé rovesníčky len závidieť. No schválne, tipovali by ste tejto žene 73 rokov?

Vera Wang má na sociálnej sieti Instagram viac ako 3 milióny followerov. S nimi sa pravidelne delí o informácie týkajúce sa jej pracovných aktivít a zároveň sa pýši aj fotkami, na ktorých ona sama pózuje. 

Fotografiu svojej mladistvej tváre zverejnila aj počas uplynulého týždňa. Urobila tak pri príležitosti Medzinárodné dňa žien. V popise zdôrazňovala ako veľmi dôležitá je rovnocennosť. Followeri jej slová ocenili. A zároveň nešetrili pochvalnými komentármi. 

„Vera vyzeráš úžasne! Akoby si vôbec nestarla. Aký je tvoj recept na večnú mladosť,” znejú vybrané komentáre. Návrhárka otvorene priznáva, že si nepotrpí na luxusnú kozmetiku a ani nepatrí medzi ženy, ktoré trávia hodiny v posilňovni. „Práca, spánok, kokteily a málo opaľovania sa na slnku,” tvrdí Vera, keď sa jej niekto pýta na to, ako sa stará o svoj vzhľad.  

 

Viac o téme: Vera Wang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu