Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najhoršie životné obdobie Eda Sheerana: Tehotnej manželke našli nádor!

Ed Sheeran so svojou manželkou. Zobraziť galériu (9)
Ed Sheeran so svojou manželkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Anglický spevák Ed Sheeran (32) a jeho manželka Cherry Seaborn (30) sa počas minulého roka tešili z narodenia ich druhej dcérky. Toto obdobie však bolo pre hviezdneho hudobníka jedným z najťažších v živote. Jeho láske totiž počas tehotenstva diagnostikovali tumor, čo dnes priznal v emotívnom príspevku na sociálnych sieťach.

Najbližšiu nedeľu majú v kalendároch fanúšikovia Eda Sheerana označenú už dlhšiu dobu. 5. mája totiž vychádza jeho nový album Subtract, ktorý však bude vyzerať úplne inak, než si ho známy spevák naplánoval.

Dnes totiž oznámil, že minulý rok si prechádzal ťažkým obdobím, počas ktorého mu zomrel jeho veľmi dobrý kamarát Jamal Edwars. Následne si osud pre neho pripravil ešte ťažší úder. 

Ed Sheeran, a režisér Danny Boyle
Zobraziť galériu (9)
Ed Sheeran, a režisér Danny Boyle  (Zdroj: SITA)

Jeho manželke Cherry, ktorá bola v tom čase tehotná, totiž našli nádor. Liečit ho však mohli začať až po tom, ako porodí. Ich dcérka Jupiter sa nakoniec narodila v máji minulého roka. V tomto ťažkom období Sheeranovi pomáhala hudba, a tak jeho nový album bude spoveďou z obdobia, počas ktorého prežíval úzkosti, depresie a strach.

„Na tomto albume som pracoval celú dekádu. Snažil som sa dať dokopy perfektný akustický album a napísal som stovky piesní. Na začiatku roka 2022 sa však udiali veci, ktoré zmenili môj život, moje mentálne zdravie a aj môj pohľad na hudbu a umenie. Písanie piesní je pre mňa terapia. Pomáha mi to porozumieť mojím pocitom. Písal som bez toho, aby som rozmýšľal nad tým, ako bude vyzerať pieseň na konci. Za týždeň som tak zmenil dekádu mojej práce za moje najhlbšie a najtemnejšie myšlienky," napísal Sheeran k svojmu novému albumu.

„Behom jedného mesiaca našli mojej tehotnej manželke nádor a môj najlepší priateľ a brat Jamal zomrel. Ocitol som sa v špirále strachu, depresie a úzkosti. Cítil som sa, akoby som sa topil a nevedel dýchať. Ako umelec som nemal pocit, že môžem dať svetu dielo, ktoré nezodpovedá tomu, kde sa momentálne nachádzam a ako sa cítim. Tento album to však vyjadruje. Po prvýkrát sa nesnažím vytvoriť album, ktorý sa bude ľuďom páčiť. Vydávam niečo, čo je úprimné a pravdivé," doplnil hudobník na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Viac o téme: Ed SheeranCherry Seaborn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu