Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi mamina sa na párty utrhla z reťaze: Bomby vo výstrihu, jazyk vonku a... Och, čo to robí?!

Cardi B Zobraziť galériu (14)
Cardi B (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bola stredobodom pozornosti a patrične si to užívala! Už dnes večer sa koná odovzdávanie prestížnych hudobných cien Grammy. Veľkolepému podujatiu predchádzali viaceré večierky, na ktorých sa hviezdy hudobného sveta zabávali. Na jednu takú párty zavítala aj rapperka Cardi B (30).

Oči všetkých hudobných nadšencov a fanúšikov dnes smerujú do Los Angeles, kde sa koná 65. ročník udeľovania cien Grammy Awards. Známy producent Cilve Davis večer pred tým tradične usporadúva párty, na ktorú pozýva významných ľudí z hudobného biznisu, i mnohé hviezdy šoubiznisu.

Inak tomu nie je ani tento rok. Do známeho hotela v Beverly Hills si prišli za zábavou napríklad herci Kevin Costner a Tom Hanks, ich kolegyňa Sharon Stone, speváci Machine Gun Kelly a Lil Nas X, či speváčky Lizzo, Sheryl Crow, Demi Lovato, Olivia Rodrigo, Jennifer Hudson a Cardi B. 

Posledná spomínaná má doma 4-ročnú dcérku a ročného syna. Rodičovské povinnosti tak vymenila za zábavu a celkom si to užívala. Pred fotografmi s nadšením pretŕčala svoje bujné prednosti v hlbokom výstrihu a nesklamala ani počas pózovania so svojím partnerom. V istom okamihu sa totiž s rapperom Offsetom bez hanby olizovali...

Cardi B
Zobraziť galériu (14)
Cardi B  (Zdroj: profimedia.sk)

Cardi B
Zobraziť galériu (14)
Cardi B  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: GrammyCardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu