Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutný ÚTOK na Meghan Markle má DOHRU: Slávneho moderátora VYRAZILI... V televízii definitívne SKONČIL!

Jeremy Clarkson doplatil na svoje urážlivé komentáre. Zobraziť galériu (2)
Jeremy Clarkson doplatil na svoje urážlivé komentáre. (Zdroj: SITA/Evan Agostini/Invision/AP, File)

LONDÝN - Jeremyho Clarksona (62) verejnosť pozná z motoristickej relácie Top Gear či neskôr z Grand Tour. Známy je však aj svojim podrezaným jazykom a štipľavými, niekedy až nemiestnymi poznámkami. Naposledy nechutne zaútočil na Meghan Markle, za čo si vyslúžil kritiku. A situácia má poriadne drsnú dohru... Hviezdneho moderátora za to VYRAZILI z televízie!

Ešte v decembri sme na Topkách informovali o nechutnom slovnom útoku Jeremyho Clarksona. Moderátor sa vtedy vyjadril, že Meghan Markle nenávidí viac ako sériových vrahov. „Keď v noci nemôžem spať, tak len ležím, škrípem zubami a snívam o dni, kedy bude musieť pochodovať nahá ulicami každého mesta v Británii a ľudia na ňu budú hádzať hromady exkrementov,“ zahlásil. 

Galéria: Harry a Meghan

Za tento jeho výrok hviezdu odsúdili ľudia po celom svete, jeho fanúšikovia, aj vlastná dcéra Emily. „Moji sledovatelia vedia, aký mám postoj k mizogýnii a šikane žien. Chcem dať jasne najavo, že nesúhlasím s ničím, čo môj otec napísal o Meghan Markle. Pevne podporujem všetkých, ktorí musia čeliť online nenávisti,“ napísala Emily na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

No a situácia má ešte drsnejšiu dohru. Hoci moderátor poslal ospravedlňujúci e-mail Harrymu aj Meghan a verejne sa ospravedlňoval aj na sociálnych sieťach, vedeniu televízie, v ktorej pracuje, to zjavne nestačilo. Služba Amazon Prime Video, podľa serveru Variety vraj plánuje postupovať nekompromisne - moderátorovi ukončila obe jeho relácie. 

Tlačová konferencia, ktorá bola naplánovaná na 16. januára, ktorá mala propagovať druhú sériu zábavného programu o farmárčení s názvom Clarksonova farma, bola bez vysvetlenia zrušena. A automobilová šou Grand Tour skončí koncom roka 2024 po štyroch ďalších špeciálnych epizódach.

Jeremy Clarkson
Zobraziť galériu (2)
Jeremy Clarkson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jeremy ClarksonThe Grand Tour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu