Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

HVIEZDY slávneho Top Gearu na Slovensku: V hoteli vzbudzovali ROZRUCH… Hostia len krútili hlavami!

Hviezdy The Grand Tour sú v Bratislave. Zobraziť galériu (6)
Hviezdy The Grand Tour sú v Bratislave. (Zdroj: Instagram J.C.)

BRATISLAVA - Reláciu Top Gear a jej moderátorov milovníkom motorizmu zrejme predstavovať nemusíme. Jej hviezdy Jeremy Clarkson (62), James May (59) a Richard Hammond (52) sa teraz v rámci natáčania novej relácie Grand Tour presúvajú viacerými krajinami. Aktuálne sa nachádzajú na Slovensku. A v bratislavskom hoteli spôsobili poriadny rozruch... Keď toto hostia videli, len krútili hlavami!

Už celé dve desaťročia patrí trojica Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May k najrešpektovanejším motoristickým novinárom sveta. Dlhé roky bavili divákov relácie Top Gear. V roku 2015 sa však Clarkson dostal do fyzického konfliktu s producentom programu, po čom prišiel vyhadzov... A zvyšní dvaja sa rozhodli odísť s nim. 

Aktuálne trojica spoločne hviezdi v inej auto-moto relácii s názvom Grand Tour. A práve kvôli jej natáčaniu sa v týchto dňoch ocitli aj na Slovensku. Presunuli sa k nám z poľska a postupne cez Žilinu a Piešťany sa dostali až do Bratislavy. Celú cestu podrobne dokumentuje na svojom Instagrame najstarší z trojice - Jeremy Clarkson. A zachytil aj šialenosť, ktorú vyvádzali v hoteli na nábreží Dunaja. 

Na presun po uliciach Bratislavy si totiž zvolili bicykle. A z tých nemienili zliezť ani po príchode do hotelového lobby. Premávali sa tam na bicykloch a ostatní hostia mali o šou postarané. Pri pohľade na nich sa tak zmohli len na jediné - neveriacky krútili hlavami. Veď pozrite sami... Pobyt v našom hlavnom meste si zjavne poriadne užívajú!

Viac o téme: Top GearJeremy ClarksonRichard HammondGrand TourJames May
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu