Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známemu umelcovi sa narodilo 7. dieťa: Ani to nestihol oznámiť... A už sa vláčil s inou!

Sean Zobraziť galériu (9)
Sean "Diddy" Combs (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Známy americký rapper P. Diddy (53) má obrovský dôvod na radosť. Počas víkendu na svojich sociálnych sieťach oznámil, že sa stal otcom. Len pár hodín predtým, ako sa s touto novinkou pochválil, ho však prichytil v spoločnosti inej ženy, než je matka jeho najmladšieho potomka.

Počas víkendu oznámil P. Diddy svojím fanúšikom nečakané správy. V sobotu na svojom profile na sociálnej sieti Twitter napísal, že sa stal po 7-krát otcom. Svojej najmladšej dcére dal meno Love.

„Som požehnaný, že môžem na svete privítať moje dievčatko Love Sean Combs. Všetci ťa milujeme. Boh je úžasný," napísal rapper. Podľa rodného listu, ktorý sa podarilo získať magazínu TMZ, sa Love narodila pred takmer dvoma mesiacmi, konkrétne 15. októbra.

Tento dokument odhalil aj meno záhadnej matky jeho dcéry. Tou je 28-ročná Dana Tran, ktorá pracuje v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Táto dvojica však zrejme neprežíva rozprávkový vzťah, keďže len pár hodín predtým, ako P. Diddy tieto novinky oznámil, ho prichytili s inou ženou!

Dana Tran
Zobraziť galériu (9)
Dana Tran  (Zdroj: dana.tee/Instagram)

Denníku Daily Mail sa podarilo získať exkluzívne fotografie amerického rappera, ako si užíva chvíle v New Yorku v spoločnosti influencerky Shawntyi Joseph. Vyzerá to tak, že umelec nemá v pláne usadiť sa ani po 50-tke a pokračuje tak v pravidelnom striedaní vzťahov.

Hudobník má okrem spomínanej Love ešte ďalších 6 detí. Prvýkrát sa stal otocm v roku 1993, keď sa mu narodil syn Justin (28). Následne sa stal otcom Chrisitana (24), Chance (16) a dvojičiek D’Lili a Jessie (15). Okrem nich si osvojil syna Quincyho (31), ktorého matkou bola Diddyho partnerka - Kim Porter. Tá v roku 2018 zomrela na pneumóniu.

Viac o téme: P. Diddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu