Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúci KRACH manželstva po 20 rokoch: Nafotili ho s INOU ŽENOU... Herečka oznámila ROZVOD!

Zobraziť galériu (2)

SYDNEY - Známa herečka Toni Collette (50) a jej manžel Dave Galafassi (44) v týchto dňoch intenzívne plnia stránky bulvárnych médií. Na verejnosť sa totiž dostali zábery bubeníka, ako sa na pláži v Sydney bozkáva s neznámou ženou. Jeho manželka krátko na to oznámila koniec ich manželstva.

Dvojica sa spoznala v roku 2002 po jednom z koncertov známeho bubeníka. Okamžite sa jeden do druhého zamilovali a aj napriek tomu, že sa poznali len krátko, si v roku 2003 povedali svoje áno.

Toni Collette a Dave Galafassi
Zobraziť galériu (2)
Toni Collette a Dave Galafassi  (Zdroj: Profimedia)

Ich fanúšikovia si mysleli, že jeden v druhom našli svoju životnú lásku. O to väčším prekvapením bolo, keď sa v médiách objavili fotky Galafassiho, ako sa na pláži v Sydney bozkáva s neznámou ženou.

Tieto zábery, ktoré priniesol denník Daily Mail, vyvolali množstvo otázok o tom, čo sa medzi známym párom deje. Všetko aktuálne vysvetlila Collette na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

„S vďačnosťou a milosťou vám oznamujeme, že sa rozvádzame. V našom rozhodnutí sme jednotní a stále máme voči sebe rešpekt. Naše deti sú pre nás na prvom mieste a budeme ďalej fungovať ako rodina, aj keď v trošku inej forme. Sme vďační za lásku a priestor, ktoré ste nám dávali a ktoré nám pomôžu v mieri prežiť túto zmenu. Toni Collette a David Galafassi," napísala herečka.

Collette sa počas svojej hereckej kariéry objavila v niekoľkých známych filmoch, ako sú napríklad Prekliate dedičstvo, Krampus: Choď do čerta či v seriáli Schodisko. Galafassi sa zase preslávil vďaka hudbe, keďže bol súčasťou známej austrálskej kapely Gelbison. Dvojica má spolu dve deti, konkrétne dcéru Sage (14) a syna Arla (11).

Viac o téme: Toni Collette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu