Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ZOMRELA Kirstie Alley (†71), hviezda filmu Pozri, kto to hovorí: Prehrala TAJNÝ BOJ s rakovinou!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (9)
Kirstie Alley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Smutné správy zo šoubiznisu! Na sociálnych sieťach, na profiloch známej herečky Kirstie Alley sa objavil mimoriadne smutný oznam. A to, že hviezda komédie Pozri, kto to hovorí, zomrela. Smutnú správu oznámili svetu jej deti, ktoré zároveň priznali, že tajne zvádzala boj so zákerným ochorením.

„Všetkým priateľom široko a ďaleko po celom svete... So smútkom vám musíme oznámiť, že naša neuveriteľne divoká a milujúca matka zomrela, po boji s rakovinou,”  znie v úvode oznamu, ktorý zarmútil fanúšikov v rôznych kútoch sveta.

„Bola obklopená svojou najbližšou rodinou a bojovala s veľkou silou, zanechala nám istotu svojej nikdy nekončiacej radosti zo života ,“ píše sa ďalej v stanovisku. „Bola ikonou na plátne, avšak bola ešte viac úžasná ako matka a babka,” uvádzajú deti zosnulej herečky. Zároveň poďakovali nemocničnému tímu, ktorý sa o umelkyňu staral, fanúšikom za lásku, modlitby a podporu. 

Kirstie Alley
Zobraziť galériu (9)
Kirstie Alley  (Zdroj: TriStar Pictures)

ZOMRELA Kirstie Alley (†71),
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TriStar Pictures)

Herečka sa v posledných rokoch vytratila z očí verejnosti. Začiatkom septembra zverejnila na sociálnych sieťach video, na ktorom nič nenaznačovalo, že by mala mať zdravotné problémy. 

Na herečkinu smrť zareagoval už aj John Travolta, po boku ktorého hviezdila v spomínanom filme Pozri, kto to hovorí. „Kirstie bola jedným z najvýnimočnejších vzťahov, ké som kedy mal. Milujem ta, Kirstie. Viem, že sa ešte vidíme,” napísal na svojom profile na Instagrame herec.  

Viac o téme: Kirstey Alley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu