Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DETAILY poslednej rozlúčky Kirstie Alley (†71): Bude sa niesť v duchu KONTROVERZNEJ cirkvi… Jej členkou bola 44 rokov!

Kirstie Alley zomrela vo veku 71 rokov.
Kirstie Alley zomrela vo veku 71 rokov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svet v utorok ráno šokovala správa o náhlej smrti hviezdy komédie Pozri, kto to hovorí, Kirstie Alley (†71). Až po jej smrti sa na verejnosť dostala informácia, že herečka bojovala so zákernou rakovinou, ktorej napokon aj podľahla. Aktuálne jej najbližší zrejme už plánujú poslednú rozlúčku... A hoci nad programom pietnej spomienky ešte visí otáznik, jedno je isté - bude sa niesť v duchu kontroverznej cirkvi!

Nikto ani len netušil, s akou chorobou bojuje a v utorok ráno svet obletela tá najsmutnejšia správa. Na sociálnych sieťach sa objavil oznam, že herečka Kirstie Alley zomrela. „Všetkým priateľom široko a ďaleko po celom svete... So smútkom vám musíme oznámiť, že naša neuveriteľne divoká a milujúca matka zomrela, po boji s rakovinou,“ objavilo sa na jej profile. 

Hoci rodina deň herečkinho úmrtia neuviedla, internetom už koluje informácia, že sa tak stalo v pondelok 5. decembra. Zástupca rodiny neskôr pre portál People.com uviedol, že umelkyňa podľahla rakovine hrubého čreva. Ďalšie informácie však známe nie sú. Jediné, čo sa dá predpokladať, je duch, v akom sa bude niesť posledná rozlúčka. 

O Kirstie Alley je totiž známe, že od roku 1978 bola členkou kontroverznej scientologickej cirkvi. Dokonca ju považovali za jej "neoficiálneho buldoga", ktorý sa za cirkev za každých okolností hrdo bil. Známa Američanka scientológii pripisovala zásluhy za to, že sa zbavila závislosti od kokaínu. 

A v minulosti dokonca neváhala ukončiť kontakt ani s dobrou kamarátkou len preto, že sa po odchode z cirkvi rozhodla scientológiu verejne očierniť. „Kirstie je jednou z najtvrdších obhájkýň scientológie a Leahinu zradu cirkvi brala veľmi osobne,“ povedal v roku 2020 zasvätený zdroj. A na túto tému sa vyjadrila aj samotná Kirstie. 

Scientologická cirkev

Bola vytvorená v roku 1954 americkým autorom sci-fi L. Ronom Hubbardom, ktorý ju charakterizoval ako aplikovanú náboženskú filozogiu a základ nového náboženstva. Za roky svojho pôsobenia si získala množstvo prívržencov, no na druhej strane aj odporcov a všeobecne je vnímaná negatívne. 

Viac o téme: Kirstie Alley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu