Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hviezdny Stallone takmer prišiel o manželku: Teraz priznal dôvod!

Sylvester Stallone s manželkou Jennifer. Zobraziť galériu (6)
Sylvester Stallone s manželkou Jennifer. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vyzeralo to na koniec ich 25-ročného manželstva... V auguste tohto roka podala manželka Sylvestra Stalloneho (76) -Jennifer Flavin (54) žiadosť o rozvod. Svojím rozhodnutím šokovala hádam každého. Dvojica napokon krízu zažehnala a dnes herec priznáva chybu, ktorá mala pre jeho manželstvo takmer fatálne následky.

Správy o tom, že dlhoročný zväzok Stalloneho a Flavin krachuje prišli ako blesk z jasného neba. Všetko zrazu nabralo rýchly spád a Flavin podala v auguste tohto roka žiadosť o rozvod. Ich manželstvo tak vyzeralo byť definitívne v troskách.

Ako rýchlo však ich kríza začala, tak rýchlo sa aj skončila. Flavin nakoniec svoj návrh stiahla a dvojica sa opäť začala objavovať bok po boku. O dôvodoch ich rozchodu sa doteraz iba špekulovalo. Dokonca sa hovorilo, že za ich problémami je Stalloneho pes Dwight.

V najnovšom interview pre magazín The Hollywood Reporter slávny herec prezradil, že si je momentálne dobre vedomý, že za krízu v ich vzťahu je zodpovedný hlavne on. Svoju chybu označil za tragickú.

„Niekedy dávam prednosť mojej práci pred rodinou. Je to tragická chyba, ktorú som robil. Ale už sa to znova nestane," povedal hviezdny herec. Dvojica má spolu 3 deti, konkrétne dcéry Sophiu (26), Sistine (24) a Scarlet (20). 

Verejnosť už čoskoro bude mať možnosť nakuknúť do ich súkromia. Slávna família pre Paramount + nakrúca vlastnú reality šou na podobný spôsob, ako majú hviezdne Kardashianky. 

Viac o téme: Sylvester Stallone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu