Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexica z Pussycat Dolls sa ráno zrejme zabudla prezliecť: Už len vycikať, pomodliť, umyť zuby…. A SPAŤ!

Ashley Roberts Zobraziť galériu (2)
Ashley Roberts (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ashley Roberts (41) sa do povedomia verejnosti dostala ako jedna zo speváčok formácie The Pussycat Dolls. Aktuálne blondínka pôsobí ako rozhlasová moderátorka v jednom z britských rádií. No a práve na ceste zo štúdia sa ju podarilo vyfotiť paparazzom - vyzerala, akoby sa ráno zabudla prezliecť. Stačí sa len vycikať, pomodliť, umyť zuby... A môže ísť spať!

Ashley Roberts je obľúbeným cieľom britských paparazzov. Pravidelne na ňu striehnu, keď má namierené do práce či naopak zo štúdia späť domov. Pred pár mesiacmi sme na Topkách písali o jej ružovom outfite, v ktorom pôsobila ako Pravá blondínka. No a tento raz výrazné farby nechala doma a... Vyzeralo to, že kompletne celý outfit zabudla kdesi v skrini. 

Krásna blondínka mala totiž na sebe bordové pyžamo, ku ktorému len nahodila lodičky, čierne slnečné okuliare a koženú kabelku. Pôsobila tak, že sa ráno ani neprezliekla. Po návrate domov tak vôbec nemusí strácať čas s výmenou oblečenia - stačí už len vykonať večernú hygienu a... Je prichystaná na návrat do postele. 

Pochopiteľne nešlo o skutočný nočný outfit - Ashley mala na sebe pyžamový kostým, ktorý bol svojho času vo svete horúcim trendom. A pozrite, ako jej pristane! 

Sexica z Pussycat Dolls
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ashley Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu