Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Moderátorka vyrazila divákom dych: Mala som SEX S DUCHMI!

Joy Behar Zobraziť galériu (2)
Joy Behar (Zdroj: ABC)

LOS ANGELES - Neverili vlastným ušiam! Komička Joy Behar (80) je neodmysliteľnou súčasťou dennej talkšou s názvom The View, ktorú vysiela stanica ABC. Objavuje sa v nej už roky a divákov neraz svojimi poznámkami poriadne pobaví. V týchto dňoch im vyrazila dych čudesným priznaním.

The View je denná talkšou, ktorá sa na obrazovkách objavuje už od augusta 1997. Pätica známych žien za moderátorským pultom rieši horúce témy a aktuálne dianie. V uplynulých dňoch bola na pretrase aj istá žena, ktorá tvrdila, že ju v dome navštívili sexuálni duchovia. 

„Ak máš sex s duchom, tak môžeš otehotnieť?” spýtala sa s pobavením Sara Haines. „Mala som sex s pár duchmi a nikdy som neotehotnela,” reagovala Behar, ktorá mnohým vyrazila dych. Jej kolegyňa Whoopi Goldberg nechcela, aby to niektorým divákom náhodou ušlo, tak ešte zdôraznila, či všetci počuli, čo práve Joy povedala. 

Moderátorka vyrazila divákom dych:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ABC)

Joy Behar, ktorá sa v spomínanom televíznom programe objavuje už roky, nedávno oslávila 80. narodeniny. Ako nedávno prezradila, do dôchodku sa ešte nechystá. „Podpísala som zmluvu, tak tu ešte určitý čas pobudnem,” poznamanala Joy. „Som rada, že som súčasťou tejto šou. Nikam sa nechystám, dobre mi tu je,” dodala. 

Niet pochýb, že Joy Behar si toto miestečko stráži. A to nielen kvôli zábave, ktorú pred kamerami zažívajú, ale tiež vďaka tomu, že si podľa medializovaných informácií ročne zarobí celkom slušnú sumičku.

Viac o téme: Joy BeharThe View
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu