Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

STRACH o legendárneho člena The Beatles: Náhle zdravotné komplikácie!

The Beatles Zobraziť galériu (8)
The Beatles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Fanúšikovia bývalého člena skupiny The Beatles zostali poriadne sklamaní. Bubeník Ringo Starr (82), ktorý je so svojou kapelou All-Starr na celosvetovom turné, musel zrušiť ich koncert v meste New Buffalo kvôli chorobe.

Jeden z najslávnejších bubeníkov na svete oslávil začiatkom júla už svoje 82. narodeniny. Rok 2022 je pre neho aj jeho kapelu náročný, keďže koncertujú takmer po celom svete. Ich Spring Tour, ktorá mala byť na programe ešte v roku 2020, je však teraz v ohrození.

Ringo Starr
Zobraziť galériu (8)
Ringo Starr  (Zdroj: TASR)

Najväčšia hviezda kapely All-Starr a bývalý člen The Beatles totiž nebol schopný odohrať nedeľný koncert, ktorý bol naplánovaný v meste New Buffalo v štáte Michigan. Zrušenie prišlo len pár hodín predtým, než sa mala šou začať. 

Ako informuje britský Mirror, hovorca skupiny povedal, že zrušenie koncert nesúvisí s covidom, ale konkrétne problémy bubeníka nepotvrdil. Rovnako tak nie je známy ani jeho súčasný stav, avšak choroba mu mala ovplyvniť hlas.

Ringo Starr
Zobraziť galériu (8)
Ringo Starr  (Zdroj: TASR)

Náznak dobrých správ priniesol aspoň magazín TMZ, ktorý hovorí o tom, že sa momentálne uvažuje o novom dátume pre koncert. Promotéri celej akcie tiež potvrdili, že fanúšikovia, ktorí mali zakúpené lístky a majú o to záujem, budú môcť požiadať o vrátenie peňazí.

Viac o téme: The BeatlesRingo Star
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu