Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa kráska na móle len v NOHAVIČKÁCH: Totálny bizár… Šaty na ňu NASTRIEKALI!

Bella Hadid predviedla šaty, ktoré na ňu nastriekali. Zobraziť galériu (4)
Bella Hadid predviedla šaty, ktoré na ňu nastriekali. (Zdroj: Instagram Coperni)

PARÍŽ - Diváci neverili vlastným očiam! Modelka Bella Hadid (25) sa v piatok objavila na prehliadke značky Coperni v rámci parížskeho týždňa módy. Len čo vyšla na mólo však všetkým vyrazila dych - bola totiž iba v nohavičkách. Šaty na ňu umelci nastriekali priamo pred zrakmi pozvaných hostí!

Modelka Bella Hadid je všobecne považovaná za jednu z najkrajších žien sveta. Niet divu, má zaujímavé, veľmi symetrické črty tváre a dokonalú postavičku. Tú si v piatok na prehliadke módneho domu Coperni, ktorá bola v rámci parážskeho týždňa módy, mohli obzrieť všetky pozvaní hostia. 

Galéria: Modelka Bella Hadid

Krásna tmavovláska totiž na mólo vyšla úplne nahá - jej telo zahaľovali len lodičky a úsporné nohavičky. Vrchnú časť tela si modelka prekrývala už iba rukami. No a potom prišlo niečo, čo čakal málokto. Na pódium totiž prišli umelci a chýbajúci model skrátka na Bellu priamo nastriekali. 

Bielu farbu na modelke vrstvili, až pomocou tejto techniky vytvorili krásne biele šaty s rozparkom. Táto netradičná prezentácia modelu sa u divákov stretla s obrovským úspechom. A čo hovoríte na ňu vy?

Známa kráska na móle
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Coperni)
 

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu