Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Krach idylického promi manželstva: Nevera? Ale kde! Toto je dôvod

Manželstvo Gisele a Toma prechádza vážnou krízou. Zobraziť galériu (9)
Manželstvo Gisele a Toma prechádza vážnou krízou.

TAMPA - Manželstvo Gisele Bündchen (42) a Toma Bradyho (45) sa počas posledných mesiacov otriasa v základoch. Zdroje z blízkeho okolia dvojice priniesli do celého problému viac svetla, keďže sa vo veľkom špekuluje o dôvodoch ich manželskej krízy. Dokonca sa hovorilo, že za všetkým je nevera. Avšak...

Slávna dvojica si povedala svoje áno ešte v roku 2009. Až do tohto roka nič nenaznačovalo tomu, že by mohli mať nejakú krízu. Už pár mesiacov však dvojica nežije v spoločnej domácnosti, a tak je otázne, ako to medzi nimi napokon dopadne.

Vo veľkom sa špekuluje hlavne o dôvodoch, ktoré tento stav zapríčinili. Dokonca sa hovorilo aj o nevere. To však zdroj magazínu Page Six vyvrátil. „Žiadna nevera tam nebola. Ani jeden z nich neobvinil toho druhého, že by niečo také urobil. Ich manželstvo v poslednej dobe proste nefungovalo. Jednoducho už k sebe necítia to, čo predtým," povedal zdroj.

Ďalším údajným dôvodom ich krízy malo byť rozhodnutie Bradyho vrátiť sa z futbalového dôchodku. To mala niesť modelka len veľmi ťažko. „Nebola tam žiadna veľká hádka. Gisele nemala problém s tým, že sa Tom vrátil k futbalu. Vedela, že futbal je vec, ktorá ho urobí šťastným, a tak chcela, aby hral. Nedostal žiadne ultimátum. Nebolo to tak, že by si musel vybrať medzi ňou a futbalom. Ich problém je, že sa časom od seba vzdialili a už to nie je také, ako predtým," dodal zdroj. Či sa dvojici podarí túto krízu prekonať a svoje manželstvo zachránia, ukáže až čas.

Gisele Bundchen a Tom Brady s ďeľmi
Zobraziť galériu (9)
Gisele Bundchen a Tom Brady s ďeľmi  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gisele BündchenTom Brady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu