Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúce PRIZNANIE seriálovej hviezdy: Mala smrť na jazyku... Prešla si peklom!

Pauley Perrette Zobraziť galériu (3)
Pauley Perrette (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Má za sebou poriadne náročné obdobie! Herečku Pauley Perrete (53) si hádam každý spája s obľúbeným seriálom NCIS, kde stvárnila postavu forenznej vedkyne. V týchto dňoch poriadne prekvapila na sociálnej sieti Twitter, keď prezradila, že zruba pred rokom prekonala masívnu mŕtvicu. Ako dodala, nebolo to prvýkrát, čo jej smrť dýchala na krk.

Je rada, že ešte žije! Pauley Perrette zverejnila video, v ktorom fanúšikom a svetu oznámila, ako veľmi je vďačná za to, že pred rokom ušla hrobárovi z lopaty. Zamýšľala sa nad tým, lebo ubehol presne rok od momentu, keď prekonala mŕtvicu. 

Ako herečka dodala, nebolo to prvýkrát, čo v podstate zvíťazila nad smrťou. „Koľkokrát som ju prekabátila? Takmer som zomrela po alergickej reakcii na farbu na vlasy, mám potravinové alergie, som obeťou domáceho násilia a znásilnenia,” uviedla herečka. Podľa vlastných slov si však v posledných dvoch rokoch prešla mimoriadne ťažkým obdobím. „Boli to veci ťažšie než mŕtvica. Ale stále som tu. A som vďačná a ďakujem všetkým vám, čo ste mojimi priateľmi,” dodala. 

Pauley Perrette
Zobraziť galériu (3)
Pauley Perrette  (Zdroj: profimedia.sk)

Hviezda seriálu NCIS zažila poriadne traumatizujúcu udalosť aj v roku 2015, keď sa ju bezdomovec pokúsil zabiť. Ako vtedy uviedla, bola na prechádzke v okolí svojho domu. Neznámy muž k nej pribehol, zovrel jej ruky, vrazil jej päsťou do nosa a dookola opakoval, že ju zabije. 

Viac o téme: NCISPauley Perrette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu