Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šokujúca SMRŤ krásnej moderátorky (†27): SAMOVRAŽDA krátko pred svadbou!

Neena Pacholke spáchala samovraždu.
Neena Pacholke spáchala samovraždu. (Zdroj: Getty Images)

WISCONSIN - Nepochopiteľná tragédia! Blízki, priatelia a fanúšikovia moderátorky menom Neena Pacholke prežívajú obrovský žiaľ. Usmievavá blondínka si totiž siahla na život.

Neena Pacholke pôsobila ako moderátorka spravodajstva v rannej šou a dlhé roky sa úspešne venovala basketbalu. Na 12. októbra mala naplánovanú svadbu so svojím snúbencom. Kyle Haase je rozvedený dvojnásobný otec, ktorý bol od blondínky o 11 rokov starší. Dvojica bývala spolu, avšak v čase, keď si moderátorka siahla na život, podľa medializovaných informácií nebol doma.

 

GOODBYE, 2021! 👋🏼✨ I hope each and every one of you have a safe and happy New Year. See you in 2022! #HappyNewYear 🥳

Posted by Neena Pacholke on Friday, December 31, 2021

Haase sa k tragédii zatiaľ nevyjadril. Srdcervúci status na sociálnej sieti Facebook však zverejnila jej staršia sestra Kaitlynn. „Viem, že ju už nič nebolí. A som za to vďačná. Neena, ľúbim ťa viac, ako si kedy dokázala pochopiť. Bola si mojím najlepším priateľom. Mojím celým svetom. Je mi ľúto, že som ťa nedokázala zachrániť,” napísala. 

Parťák moderátorky - Brendan Mackey v spolupráci s ostatnými kolegami vytvorili video, v ktorom si na usmievavú blondínku zaspomínali. „To, čo ste videli na obrazovkách, bolo to, aká bola Neena v reálnom živote. Vždy sa usilovala o to, aby sa každý cítil dobre. Bola to pre mňa česť pracovať s tebou. Ty si bola Batman a ja Robin a miloval som byť tvojím kolegom,” uviedol moderátor, ktorý sa neubránil slzám. 

Viac o téme: Neena Pacholke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu