Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávny hudobník nestarne: RUŽOVÁ HLAVA a tesne pred 60-tkou ďalšie dieťa!

Flea v uliciach so svojou tehotnou partnerkou. Zobraziť galériu (10)
Flea v uliciach so svojou tehotnou partnerkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Do svojej rodiny privíta ďalšieho potomka. Reč je o basgitaristovi legendárnej skupiny Red Hot Chilli Peppers, ktorého fanúšikovia poznajú pod menom Flea (59). Jeho partnerka je totiž v radostnom očakávaní, a tak sa bude muzikant čoskoro radovať zo svojho tretieho dieťaťa.

Matkou tretieho dieťaťa jedného z najznámejších gitaristov na svete sa stane módna návrhárka Melody Ehsani (42). Presný dátum, kedy sa dvojica dala dokopy síce nie je známy, ale svoj vzťah spečatili svadbou v roku 2019.

V júli tohto roka následne Melody oznámila svetu radostnú novinu. Tú zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. K fotkám, na ktorých hrdo prezentuje svoje tehotenské bruško, pridala krátky popis. „Pribrala som zopár kíl," napísala.

Správa potešila ako jej sledovateľov, tak aj fanúšikov slávneho muzikanta. Tí jej do komentárov písali jedno blahoželanie za druhým. Pre módnu návrhárku, ktorá pracuje pre obuvnú firmu Foot Locker, to bude prvé dieťa. 

Jeho pohlavie zatiaľ dvojica nezverejnila. Pre legendárneho hudobníka to bude už tretie dieťa. Flea tak už skúseností s otcovstvom má. Počas prvého manželstva sa mu narodila dcéra Clara (33) a v roku 2005 sa mu potom narodila ďalšia dcéra Sunny (16).

Slávny hudobník nestarne: RUŽOVÁ
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Flea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu