Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Unikli detaily HÁDKY Angeliny a Brada: Rupli mu nervy, schmatol jej hlavu a... PREBOHA!

Angelina Jolie a Brad Pitt sa pred rozvodom poriadne hádali. Zobraziť galériu (2)
Angelina Jolie a Brad Pitt sa pred rozvodom poriadne hádali. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Manželstvo Angeliny Jolie (47) a Brada Pitta (58) pôsobilo svojho času priam dokonale. V roku 2016 však dvojica podala žiadosť o rozvod a spory medzi nimi v podstate dodnes neutíchajú. Na verejnosť sa v súvislosti s tým dostali viaceré šokujúce informácie z ich súkromia... Najnovšie detaily drsnej hádky z paluby lietadla, ktorá prebehla krátko pred ohlásením rozchodu. Podguráženému hercovi vraj rupli nervy a správal sa ako nepríčetný.

Angelina Jolie a Brad Pitt boli v minulosti považovaní za jeden z najkrajších párov Hollywoodu. Majú spolu 6 detí - 21-ročného Maddoxa, 18-ročného Paxa, 17-ročnú Zaharu, 16-ročnú Shiloh a 14-ročné dvojčatá Vivienne a Knoxa. O to väčším šokom bolo, keď dvojica v roku 2016, len po dvoch rokoch manželstva, ohlásila rozchod. 

Galéria: Brad Pitt a Angelina Jolie

Odvtedy sa na verejnosť dostalo viacero šokujúcich informácií z ich súkromia. Najnovšie aj detaily drsnej hádky, ktorá prebehla na palube ich súkromného tryskáča, len 6 dní pred podaním žiadosti o rozvod. Rodinka práve letela z francúzskeho Nice do USA. Herečka tvrdí, že si jej manžel vypil a potom sa správal doslova ako šialenec. 

Na toalete ju mal napríklad schmatnúť za hlavu a triasť s ňou. Štyrikrát vraj udrel päsťou do stropu lietadla a hulákal, že Angelina zničila ich rodinu. Celá situácia sa vyhrotila v momente, keď sa do ich hádky zaplietlo jedno z ich detí. To sa chcelo uistiť, že je mama v poriadku, no Brad sa potom pustil aj do neho. A došlo aj k fyzickému napadnutiu.

„Pitt sa potom údajne rozbehol smerok k dieťaťu, ale Jolie ho zadržala, pričom utrpela zranenia chrbta a lakťa,“ informuje portál pagesix.com. Ďalej Angelina prezradila, že ju mal Pitt poliať pivom, keď sa snažila zaspať a na konci letu, keď mu oznámila, že s deťmi odchádzajú do hotela, vraj rodine celých 20 minút bránil vystúpiť z lietadla. 

O 6 dní na to Angelina podala žiadosť o rozvod a celú svoju nepríjemnú skúsenosť z lietadla nahlásila. No Brad všetko poprel a aj FBI ho od obvinenia očistila - neexistoval vraj žiaden dokaz, ktorý by podporil herečkine tvrdenia. Ako ale najnovšie vyšlo najavo, 9. augusta to anonymne napadla a sťažovala sa na nedostatok transparentnosti vo vyšetrovaní. 

Angelina Jolie, Brad Pitt a deti, keď bolo ešte všetko v poriadku.
Zobraziť galériu (2)
Angelina Jolie, Brad Pitt a deti, keď bolo ešte všetko v poriadku.  (Zdroj: FEMINITY)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu