Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Divoký anjel po 23 rokoch: Krásna Natalia Oreiro… Zmenená na nepoznanie!

Natalia Oreiro sa na Slovensku preslávila telenovelou Divoký anjel. Zobraziť galériu (8)
Natalia Oreiro sa na Slovensku preslávila telenovelou Divoký anjel. (Zdroj: Telefé International)

BUENOS AIRES - Argentínska herečka Natalia Oreiro (45) sa do povedomia Slovákov dostala v roku 2001, kedy verejnoprávna RTVS začala vysielať telenovelu Divoký Anjel. Po 21 rokoch tento obľúbený romantický počin zaradila do svojho programu aj markizácka Doma. Aktuálne však herečka už ako tá krásna tmavovlasá rebelka nevyzerá... Aspoň dočasne. Kvôli najnovšej úlohe sa totiž zmenila na peroxidovú blondínku!

Telenovela Divoký anjel bola pred 21 rokmi na Slovensku obrovským hitom. Krásna Natalia Oreiro mala v tom čase len 22 rokov a ohurovala svojou krásou. A po dvoch desaťročiach tomu nie je inak, no na svojom Instagrame šokuje fotkami, na ktorých je zmenená doslova na nepoznanie. 

Namiesto jej typických hnedých vlasov a kučier, má totiž na hlave peroxidové blond vlasy. Navyše ani oči nemá také, ako v roku 2001. Svoju prirodzenú hnedo-zelenú farbu si prekryla čokoládovohnedými šošovkami. A hoci aj takto je krásna, prirodzenosť jej predsalen pristane viac. 

Našťastie nejde o trvalú zmenu. Ide len o súčasť jej novej seriálovej postavy v počine s názvom Svätá Evita. Ide o horúcu novinku, ktorú streamovacia platforma Disney plus začala vysielať v utorok. A pozrite, ako v nej krásna divoška z telenovely vyzerá!

 

Viac o téme: Natalia Oreiro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu