Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Americká kráska čaká druhé dieťa: Ukázala MINI bruško a… Hneď prezradila aj pohlavie!

Mandy Moore oznámila radostnú novinu. Zobraziť galériu (3)
Mandy Moore oznámila radostnú novinu. (Zdroj: Foto: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Mandy Moore (38) sa len pred rokom stala mamou synčeka Augusta Harrisona. A opäť hlási radostnú novinku. Pod srdcom totiž nosí druhé dieťatko. S fanúšikmi sa už podelila fotkou svojho mini tehotenského bruška a... Hneď prezradila aj jeho pohlavie!

Mandy Moore sa prvýkrát stala mamou vo svojich 36 rokoch. Vo februári minulého roka priviedla na svet synčeka, ktorému s manželom Taylorom Goldsmithom dali meno August Harrison. No a chlapček sa čoskoro dočká aj súrodenca. Sympatická herečka je totiž opäť tehotná.

Galéria: Mandy Moore:

Radostnou správou sa Mandy pochválila na svojom Instagrame, kde v týchto dňoch zverejnila už aj prvú fotku svojich tehotenských kriviek. Zvečnila sa v čierno-bielych károvaných legínach a športovej podprsenke. A je zrejmé, že je v požehnanom stave krátko, svedčí o tom veľkosť jej tehotenského bruška. 

Americká kráska čaká druhé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

„Prvý trimester mi bolo naozaj zle, som šťastná, že sa už cítim lepšie. Takže sa opäť môžem začať hýbať a rozbehnúť svoju obľúbenú spoluprácu. Nemôžem sa dočkať toho, ako sa vrátim do Kalifornie a vydám sa na túru,“ napísala k fotke Mandy. 

Tá sa s priaznivcami podelila aj o rozkošný záber svojho syna Augusta, z ktorého bude na jeseň veľký brat. Zároveň prezradila, že im teda do rodiny pribudne ďalší chlapec.

Viac o téme: Mandy Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu