Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NAJHORŠIE MOMENTY v živote Baldwina: POLÍCIA zverejnila DRSNÉ ZÁBERY

Polícia zverejnila zábery z miesta tragédie, kde vyhasol život Halyny Hutchins. Zobraziť galériu (2)
Polícia zverejnila zábery z miesta tragédie, kde vyhasol život Halyny Hutchins. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Takto bojovali o záchranu jej života! Prípravy filmu Rust boli poznačené krvavou drámou. Počas nakrúcania totiž prišla o život mladá kameramanka Halyna Hutchins († 42). Tú usmrtil výstrel zo zbrane, ktorú držal v ruke herec Alec Baldwin (62). Polícia v týchto dňoch zverejnila zábery z osudného dňa.

V októbri minulého roka otriasla svetom šoubiznisu šokujúca správa. A to, že na nakrúcaní filmu Rust došlo k obrovskej tragédii. Slávny herec Alec Baldwin výstrelom z pištole zasiahol režiséra Joela Souzu a 42-ročnú kameramanku Halynu Hutchins. Tá bola po zásahu v bezvedomí a aj napriek snahe lekárov napokon zraneniam podľahla. 

Vyšetrovanie tragédie stále prebieha. Ako informoval Daily Mail, regulačné úrady pre bezpečnosť na pracovisku udelili produkčnej spoločnosti, ktorá film nakrúcala, pokutu vo výške 137-tisíc dolárov. Ide o najvyššiu možnú sankciu. 

Úrad šerifa okresu Santa Fe zverejnil v uplynulých dňoch mrazivé zábery z miesta činu. Niektoré zachytávajú moment, keď zdravotníci bojovali o život kameramanky, iné zachytávajú zrúteného herca, ktorý sa vypytoval na jej stav. „Vyšetrovania nie je uzavreté a stále pokračuje,” uviedol k prípadu šerif Mendoza.   

VIDEO Z MIESTA TRAGÉDIE: Takto bojovali záchranári o život kameramanky Halyny Hutchins.

Polícia zverejnila zábery z miesta tragédie, pri ktorej Alec Baldwin zasiahol kameramanku Halynu Hutchins. Tá následkom streľby podľahla. (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Alec BaldwinHalyna Hutchins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu