Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paparazzi FOTO odhaľujú KRUTÚ pravdu: ŠIESTY ROZVOD sexbomby Pamely Anderson!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

MALIBU - Nájde niekedy toho pravého?! Sexbomba Pamela Anderson (54) bola snom mnohých mužov. V láske však má očividne veľkú smolu. Len 13 mesiacov po poslednej svadbe sa totiž opäť rozvádza.

Keď sa v médiách objavili správy, že Pamela Anderson sa cez Vianoce v roku 2020 v tajnosti vydala, viacerých to poriadne zaskočilo. Svoje "áno" povedala Danovi Hayhurstovi, s ktorým prežívali lásku ako vystrihnutú z romantického filmu. Dan totiž pred tým pôsobil ako ochrankár slávnej herečky. 

Pamela Anderson bola bláznivo zamilovaná do svojho ochrankára Dana, za ktorého sa na Vianoce v roku 2020 vydala.
Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson bola bláznivo zamilovaná do svojho ochrankára Dana, za ktorého sa na Vianoce v roku 2020 vydala.  (Zdroj: itv)

Danova bývalá partnerka nenechala na hrdličkách nitku suchú. Sexbombu obvinila z toho, že im rozbila rodinu. Spolu s Danom sa totiž starali o jej jedno i jeho dve deti. Spočiatku sa na Pamelu sťažoval, že je zlá šéfka. Po istom čase však svojej partnerke oznámil, že sa do slávnej herečky zamiloval. Odsťahoval sa ku nej a na Vianoce sa tajne zosobášili. 

„Som presne tam, kde chcem byť. V náručí muža, ktorý ma miluje. Každý, koho poznáme, z nás má radosť,” uviedla v televíznom rozhovore krátko po svadbe Anderson. 

Paparazzi zábery prezrádzajú, že láska v prípade tejto dvojice je už minulosťou.
Zobraziť galériu (8)
Paparazzi zábery prezrádzajú, že láska v prípade tejto dvojice je už minulosťou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Od tajnej svadby prešlo zhruba 13 mesiacov a láska tejto dvojice je zdá sa minulosťou. Hovorca herečky pre magazín People potvrdil, že sa Pamela a Dan rozišli. V médiách sa už dokonca objavili aj správy, že blondínka podala už aj žiadosť o rozvod. 

Paparazzi zábery, ktoré sa bulvárnym fotografom podarilo urobiť zhurba pred týždňom, už naznačovali, že v prípade tejto dvojice to nie je až také ružové. Herečka a jej manžel boli spolu venčiť svojho štvornohého miláčika. Pamela pôsobila strhane a Dan v podstate väčšinu času pozeral do mobilu. 

Galéria: Týchto mužov Pamela Anderson kedysi milovala

Pamela Anderson sa 24. decembra 2020 vydávala už po šiestykrát. V rokoch 1995-1998 bol jej manželom Tommy Lee, s ktorým má synov Brandona a Dylana. Za Kida Rocka sa vydala v roku 2006. O rok neskôr však už prišiel rozvod a oženil sa s ňou Rick Salomon. Zaujímavé je, že dvojica sa potom zosobášila aj v roku 2014. V oboch prípadoch však ich manželstvo trvalo len zhruba rok. Najkratšie - 12 dní bola začiatkom roka 2020 manželkou Jona Petersa.

VIDEO: Pamela Anderson a jej ešte stále zákonitý manžel na prechádzke s ich psom.

Pamela Anderson a jej ešte stále zákonitý manžel na prechádzke s ich psom (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu