Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Česká herečka sa vydala: Nabonzovala ju mama... Tak ju už mám z krku!

Irena Orremannová a Berenika Kohoutová Zobraziť galériu (8)
Irena Orremannová a Berenika Kohoutová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Herečka Berenika Kohoutová nijako netajila, že sa chystá druhý raz vydávať, len podrobnosti a termín svadby si nechávala pre seba. Jej mama, spisovateľka Irena Obermannová ale zaujímavým spôsobom na sociálnej sieti prezradila, že obrad už prebehol.

Berenika Kohoutová už raz vydatá bola, ani rozvod ju však neodradil od svadby s aktuálnym partnerom Kryštofom, s ktorým má dcéru Lolu. 

Česká herečka sa vydala:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Koncom júla na sociálnej sieti oznámila, že svadba bude. Plánovali ju totiž už dlhšie, ale herečka sa obávala, aby ju nemusela kvôli pandemickej situácii rušiť. Nakoniec však všetko dobre dopadlo a podarilo sa im vybaviť termín aj miesto. 

Kým miesto konania bez problémov prezradila, dátum si nechávala Berenika pre seba. Nakoniec sa verejnosť vďaka jej mame Irene dozvedela, že svadba už prebehla, pravdepodobne minulý víkend. „Tak ju mám z krku,” napísala spisovateľka k fotografii nevesty. 

Česká herečka sa vydala:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Samotná novomanželka sa zatiaľ nijakými fotografiami nepochválila. „Nechcela som to ani oficiálne zverejňovať, príde mi, že nie je nutné písať o nejakom dátume, kedy presne som mala svadbu,” vyhlásila pre portál Život v Česku Berenika. 

Viac o téme: Berenika Kohoutová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu