Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dvojnásobný trapas známej Češky: Spotená a bez podprsenky!

Berenika Kohoutová Zobraziť galériu (5)
Berenika Kohoutová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Blesky fotoaparátov sú zradné a nemilosrdné! Česká herečka Berenika Kohoutová (27) sa počas uplynulého týždňa zúčastnila akcie v istom nákupnom centre, na ktorej boli aj novinári a fotografi. Tým sympatická brunetka ochotne pózovala s úsmevom na tvári. Výsledok ju ale zrejme nepoteší. Keďže nechala podprsenku doma, na záberoch jej vidno prsia. Nie príliš vkusne však pôsobia aj spotené fľaky na jej tričku.

Čo sa týka poprsia, príroda bola k českej herečke Berenike Kohoutovej ozaj štedrá. Umelkyňa je na svoje prednosti celkom pyšná a nemá problém ich bez ostychu ukázať v plnej paráde. „Aj toto je súčasťou môjho povolania. Som s tým zmierená,” vyjadrila sa v minulosti pre blesk.cz. 

Avšak Berenika predvádza svoje vnady nielen pred kamerami. Tento týždeň ich (ne)chtiac ukázala bulvárnym fotografom, s ktorými sa stretla na akcii v nákupnom centre. Pikantný detial v podobe presvitajúcich pŕs však zatienili "koláče" potu pod pazuchami a jej prsiami. Zrejme každá žena nám dá za pravdu, že na tieto fotky sa Berenika nebude pozerať s nadšením. 

FOTO dvojnásoného trapasu Bereniky Kohoutovej nájdete v GALÉRII>>   

 

Viac o téme: Berenika Kohoutová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu