Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Svadobná noc kontroverznej českej postavičky (47) so zajačikom (23): V správnej chvíli zaliezol pod posteľ

Hokejista Petr Binias a Monika Štiková Zobraziť galériu (3)
Hokejista Petr Binias a Monika Štiková (Zdroj: Instagram PB)

PRAHA - Počas víkendu si Monika Štiková z kontroverznej českej rodiny vzala mladého hokejistu Petra Biniasa. Mladomanželka sa teraz rozrozprávala aj o svadobnej noci, ktorú strávili v trojici. Prebytočný hosť svadobného apartmánu vraj v tej správnej chvíli zaliezol pod posteľ.

Rodina Moniky Štikovej sa stala známou, keď staršia dcéra Ornella zviedla podstatne staršieho manžela moderátorky Gábiny Partyšovej a otehotnela s ním. V tom čase sa javilo, že tak ako dcéra, si chcela popularitu užívať aj matka. 


Najprv zbalila ženáča, 8 mesiacov tajila tehotenstvo: Kontroverzná Češka je dvojnásobná mama a... TAKÉTO meno vybrala!


A kým Ornella si teraz žije pokojný život dvojnásobnej matky, Monika je rada v centre pozornosti doteraz. Počas víkendu si vzala mladého hokejistu Petra Biniasa a nemá problém dávať rozhovory aj o svojej svadobnej noci. 

Svadobná noc kontroverznej českej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook M.S.)

Portálu Super.cz dokonca poskytla pár fotografií zo súkromného archívu a redaktorka si všimla, že na nich nechýba ani ich spoločný psík. Zdá sa však, že svadobnú noc nenarušil. „Naša noc prebehla v trojici, pretože Amálka je stále s nami a je úplný závislák. A tlmič vášní nie je. Je to génius a v tú pravú chvíľu sa odobrala pod posteľ,” prezradila Monika. 

Tá ani vo svojom veku nevylučuje, že by sa opäť stala matkou. Ako sa vyjadrila, bolo by krásne, ak to počas svadobnej noci vyšlo a počali dieťa. 

Svadobná noc kontroverznej českej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: Monika ŠtikováPetr Binias
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu