Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávna kráska šantila na pláži: Umelé prsia takto prevetrala v bikinách!

Michelle Hunziker Zobraziť galériu (8)
Michelle Hunziker (Zdroj: Instagram)

VARIGOTTI - Nemožno okolo nej prejsť bez povšimnutia! Reč je o modelke, herečke a moderátorke Michelle Hunziker (43), ktorú verejnosť pozná aj ako bývalú manželku speváka Erosa Ramazzottiho (56). Atraktívna blondínka si v uplynulých dňoch užívala chvíle oddychu na pláži, kde jej okrem dcér robili spoločnosť i paparazzi. Aha, ako sa pred nimi predvádzala!

Galéria: Michelle Hunziker je krásna žena.
Michelle Hunziker patrí medzi hviezdy, ktoré sú na záujem, kamery a blesky fotoaparátov dobre zvyknuté. Nečudo, že keď sa nedávno vybrala na pláž, prítomnosť bulvárnych fotografov ju príliš neobťažovla. Práve naopak.

Atraktívna blodínka im ochotne pózovala a pred ich objektívmi sa s dcérkami poriadne vyšantili. Michelle mala na sebe bikiny, v ktorých už tradične vyzerala skvele. Pri pohľade na jej hrudník musí byť každému jasné, že to nie je dar prírody, ale výsledok práce šikovného plastického chirurga.  

Michelle Hunziker
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Michelle Hunziker bola v rokoch 1998 - 2009 manželkou speváka Erosa Ramazzottiho, s ktorým má dcéru Auroru. V roku 2014 sa vydala za podnikateľa Tomasa Trussardiho. Jemu porodila dcérky Sole a Celeste. 

Michelle Hunziker s manželom a dvoma mladšími dcérkami.
Zobraziť galériu (8)
Michelle Hunziker s manželom a dvoma mladšími dcérkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michelle Hunziker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu