Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúca premena superstaristky: Vážila neuveriteľných 200 kíl... Dnes je z nej takáto kočka!

Aline Bachmann Zobraziť galériu (12)
Aline Bachmann (Zdroj: Instagram)

BERLÍN - Ako úplne iný človek! Aline Bachmann (26) sa zviditeľnila účinkovaním v nemeckej verzii SuperStar - Deutschland sucht den Superstar, v ktorej skúšala šťastie v roku 2013. V speváckej šou neuspela, avšak môže sa pochváliť iným - priam obrovským úspechom. Kedysi takmer 200-kilová speváčka totiž parádne schudla.

Neuveriteľné! Písal sa rok 2013, keď Aline Bachmann skúšala šťastie v speváckej šou SuperStar. Blonďavá moletka v tom čase vážila zhruba 120 kg. Po súťaži sa zamilovala do istého muža, po boku ktorého sa postupne vykŕmila na šialených 196 kíl. Keď sa Aline nedokázala hýbať po schodoch a mala problém dostať sa do kúpeľne, zaťala sa!

Blondínke sa v priebehu rokov podarilo parádne schudnúť. Dnes váži 89 kg. Prostredníctvom instagramu pravidelne zverejňuje fotky, na ktorých porovnáva svoju starú a súčasnú postavu. Najnovším príspevkom však zrejme každému vyrazila dych. Uprostred ulice v Berlíne sa totiž nechala zvečniť so zdvihnutým tričkom. 

„Keď som bola tučná, tak sa za mnou ľudia neustále otáčali a súdili ma. A teraz ma súdia kvôli prebytočnej koži. Ľuďom sa proste nezavďačíš. Pohľady, ktoré zahanbujú človeka, bez toho, aby vedeli o čo ide, vedia strašne ublížiť. Schudla som jedného človeka a som na seba hrdá. Čo poviete vy na túto fotku? Kašlete na názory ostatných?” napísala k fotke Aline, ktorá priznala, že okrem operácie na odstránenie prebytočnej kože si chce dať ešte spraviť silikóny. 

Aline Bachmann a jej cesta za novým - štíhlejším a zdravším telom.
Zobraziť galériu (12)
Aline Bachmann a jej cesta za novým - štíhlejším a zdravším telom.  (Zdroj: Instagram)

Aline Bachmann kedysi a dnes.
Zobraziť galériu (12)
Aline Bachmann kedysi a dnes.  (Zdroj: Instagram)

Z Aline Bachmann je takáto kočka.
Zobraziť galériu (12)
Z Aline Bachmann je takáto kočka.  (Zdroj: Instagram)

Aline Bachmann zverejnila odvážnu fotku. Plánuje podstúpiť operácie, pri ktorých jej odstránia prebytočnú kožu a chce si dať spraviť aj silikóny.
Zobraziť galériu (12)
Aline Bachmann zverejnila odvážnu fotku. Plánuje podstúpiť operácie, pri ktorých jej odstránia prebytočnú kožu a chce si dať spraviť aj silikóny.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Aline Bachmann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu