Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi pár v uliciach: On prevetral potetované telo, ona prsia bez podprsenky!

Justin a Hailey Bieber Zobraziť galériu (5)
Justin a Hailey Bieber (Zdroj: Twitter/Meena Bhatiya)

MALIBU - Vybelhli do ulíc! Justin Bieber (26) a jeho manželka Hailey (23) tvoria pár, ktorý nemožno len tak prehliadnuť. Aj preto neušli pozornosti paparazzov, keď nedávno vybehli na prechádzku. Obaja sa zladili do ružovej farby a vystavili na obdiv svoje figúry.

Justin Bieber bol idolom mnohých dievčat, avšak jeho srdce si uchmatla modelka Hailey Bladwin. Spevák z nej v roku 2018 urobil pani Bieberovú a zdá sa, že v manželstve si nažívajú celkom harmonicky. 

Hoci v prípade mnohých párov mala karanténa v dôsledku koronavírusu na ich vzťah negatívny dopad, zdá sa, že u Bieberovcov tomu tak nebolo. Aspoň takýmto dojmom pôsobia ich príspevky na sociálnych sieťach. 

Galéria: Justin a Hailey Bieberovci
Aj keď si manželia idylku vo dvojici užívali, pred pár dňami sa predsalen vybrali na prechádzku v spoločnosti bodyguardov. Justin si trošku zahádzal basketbalkou na kôš a potom si zbehli pre kávu. Hrejivé slnečné lúče sa postarali o to, že spevák si nedal na seba tričko. Pochválil sa tak mnohými tetovaniami, ktoré zdobia jeho telo. Hailey sa premávala bez podprsenky, čo bolo pri pohľade na ňu jasné každému. 

Justin a Hailey Bieberovci v uliciach.
Zobraziť galériu (5)
Justin a Hailey Bieberovci v uliciach.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Justin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu