Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šoubiznisom otriasa milostný škandál: Namiesto svadby toto!

Slávny muž čelí klebetám o nevere. Zobraziť galériu (4)
Slávny muž čelí klebetám o nevere. (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Médiami sa šíria šokujúce klebety! Ich objektom je porotcovský kat Simon Cowell (60), ktorý má zhruba sedem rokov po svojom boku Lauren Silverman (42). Matku svojho syna si doposiaľ za ženu nevzal. A v posledných dňoch musela dokonca čeliť informáciám, že jej bol neverný so slávnou kolegyňou.

Viac ako len kolegovia? Aj takéto dohady sa vedú o vzťahu, ktorý medzi sobou majú mať Simon Cowell a Mel B. Dvojica spolu pôsobila v šou America´s Got Talent. V uplynulých dňoch sa však o nich hovorilo aj ako o údajných milencoch. 

Simon Cowell a Mel B
Zobraziť galériu (4)
Simon Cowell a Mel B  (Zdroj: Instagram M. B. )

Portál mirror.co.uk uvádza, že Lauren, ktorá má so Simonom 6-ročného syna Erica, mu vyrobila poriadne žiarlivostné scény. Prostredníctvom sms správ konfrontovala aj samotnú Mel B. Obaja všetky klebety vehementne popierajú. 

Mel B, ktorú preslávilo pôsobenie vo formácii Spice Girls, to riadne nahnevalo. „Lauren zavolala a trvala na tom, že medzi ňou a Simonom k ničomu nikdy nedošlo,” uviedol pre médiá zdroj zo speváčkinho okolia. „Každý, kto má pozná, dobre vie, že by som nikdy ani nerozmýšľala nad tým, aby som to nejakej žene urobila. Je to proti všetkým mojim zásadám,” poznamenala na svoju obranu Spajska. 

Aký dopad budú mať tieto klebety na vzťah Simona a Lauren, uvidíme zrejme čoskoro. Je ale dosť pravdepodobné, žebrunetka sa nedočká toho, aby sa stala oficiálnou manželkou porotcovského kata. Ako sám v minulosti poznamenal, na manželstvo v šoubiznise neverí. 

Vzťah Simona Cowellla a Lauren Silverman prechádza skúškou.
Zobraziť galériu (4)
Vzťah Simona Cowellla a Lauren Silverman prechádza skúškou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Simon CowellMel BLauren Silverman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu